mina pangbrudar!

.. jag älskar er oavsett vad tjejer!

- bästavän, du vet att du alltid kommer att betyda mest för mig, jag släpper dig aldrig för något. du och jag igenom allt, i ur och i skur. min kärlek till dig bästavän, den är stor! (skit gammal bild, 2-3 år, hehe.)

- av alla väljer jag dig framför allt. du har visat mig att du är äkta även fast jag ibland tvivlat på dig, du var den enda som fans där när jag måde sämst, jag kommer aldrig glömma när du ringde mig och hörde mig gråta du bara sprang över och hämta mig och jag berättade allt, det känndes så bra, för du lysnade licksom.  du är den finaste vännen man kan få. förlåt för allt, jag lovar att bättra mig. jag älskar dig mest av allt marlene wardle edkvist även känd som "plask@" du är min lust till livet. (gammal bild på sis. hon är inte fjortis.)

- förlåtförlåtförlåtförlåt, för jag svikit dig. stukit, snackat bakom ryggen, sakt det jag inte fick säga inför hela jävla skolan. ja jag svek dig jätte mycket. därför vill jag säga FÖRLÅT jag vill ha tillbacks tiden då vi var som tatjatst bästisar licksom? men det var jag som svek dig, jag gjorde något så fult. hur fan kunde jag? för jag sabbade allting vi hade byggt upp. förlåt, jag älskar dig mer än allt.

det är dom hära tjejerna jag vill säga förlåt & tack till, förlåt för jag svikit er. det är er jag svikit så jävla mycket, jag bara drog när jag inte orkade med mer skit. medans ni fanns där för mig, jag drog när jag inte pallade eran skit, men ni fanns kvar för mig. jag fatta varför ni tröttnade.. förlåt, tack för ni stått kvar, jag älskar er mer än allt glöm aldrig det..
nu ska jag, måste göra något annat än sitta framför datorn. ha det bra. godnatt . pusspuss.

.. det här det är alice!

hm..
jag heter alice steen pettersson, steen kommer ifrån min pappa och pettersson ifrrån mamma. jag är halvt norsk och halvt svensk, men bor i sverige stockholm. jag kan typ inte så bra norska, hehe. jag bor med min mamma (annica) lillasyster (alva) vi bor inne i stockholm. har också två äldre syskon men dom har flyttat hem ifrån. jag går i kunskapsskolan, trivs sådär? tycker den är bra, men väldigt krävande. och jag är inte typen som pluggar varje helg. på fritiden umgås jag gärna med bästavänner och kompisar. tycker så svårt att sitta och beskriva sig själv? haha. mina bästavänner är fanny lindberg och marlene, marlene är mer som en syster som mig, hon känner mig på pricken, nästan skrämmande! för ibland känns det som om hon känner mig bättre än vad jag själv gör! har också massa andra bra kompisar, men dom här två umgås jag nog mest med. jag har bott i nacka i några år, flyttade tillbacks hit för några år sen. i nacka hände både bra och dåliga saker, min första tid i nacka var underbar, jag fick världens bästa kompis inez, men sen skildes min mamma, och då började allting. jag är glad för att jag har flyttat, trivs mer hära! jaja, vad ska jag mer skriva? haha, oj jag är föresten 13 år fyller 14 om typ några dagar, längtar! jag har två katter en hamster, intressant va? min storesyster bor i norge så vi träffas kanske nån gång om året, det tycker jag är synd! och min storebror bor i stockholm men vi träffas nångra gånger i månaden bara. seriöst jag vet fan inte vad jag ska skriva? haha, jaja, det är bara ställa en massor med frågor om det är något ni undrar över? jag suger på det här att beskriva mig. jaja, bara fråga på. frågar man inget får man inget veta.


inte klar

okejokej!
designen är inte klar, massor att ändra men jag orkar inte, haha lat. så ni får nöja er med det hära sålänge. ska snart skriva ett inlägg om mig, för er nya läsare som inte läst mina förra bloggar eller känner mig, så kolla om ett tag!

bus eller godis?

förlåtförlåt,
jag har inte ens hunnit börja på  designen, jag och emma gick halloween! haha jag vet värsta töntigt, haha men vi hade så jävla roligt. vi gick som emosar typ, känndes fett roligt och vi skratta så vi grät, vi gjorde nog mest det här för det roliga inte godiset .. godiset var rätt äckligt. jag tänker iallafall fixa min blogg design nu, vi hörs när den är klar! kyssar.

Egypten innan sommarlovet, saknar varje minut. hehe, lite röd men det var typ dom första dagarna! hehe.
natalie saknar dig baby.

ny blogg, ny start!

jag vet.. min 10 blogg typ? men nu jävlar, nu ska jag klara ha den hära bloggen! jag har sakt det massor med gånger, men tro mig jag lovar jag släpper aldrig den här bloggen. känns härligt, ny start typ. det här, det är min blogg! alice pettersson. nu ska bara designen bli finfin, sen så börjar bloggandet, på riktigt! vi hörs senare, eller imorgon bror lite på hur lång tid det tar med desigen. föresten hade en blogg förut, jag gjorde den privat, det finns andledningar till varför jag gjorde den privat. så det är endast jag som har tillgång till den, så nej ni får inte veta vad den hette om ni inte redan vet och nej jag berättar inte varför, inte till någon. kramar på er.

Du är min aldra bästavän, jag  prioterar dig framför allt. jag älskar dig, rakt ifrån hjärtat.


RSS 2.0